Не харесваш Русия, значи си гей (видео)

Според Маргарита Симонян Алла Пугачова била прекалено стара, за да я обича истински по-млад мъж

OFFNews 27 април 2022 в 11:07 6383 2

Топ пропагандистката на режима в Кремъл Маргарита Симонян, която ръководи рупора на руската дезинформация "Россия сегодня", стигна до извода, че който не харесва Русия, е гей.

Прозрението я озари на живо в ефира на Россия 1 снощи, като в студиото ѝ пригласяше и другият "славей" на Путин - Владимир Соловьов, който е смятан за неофициалния говорител на Кремъл.

Симонян стигна до връзката между хомосексуализма и омразата към Русия в словесна тирада по повод комика Максим Галкин, който заедно със съпругата си Алла Пугачова избяга в Израел след нашествието в Украйна. Той остро осъди агресията на Москва и масовите убийства на мирни граждани от руските военни.

"Как само плюе по Русия и руската армия! Първо, това говори за качеството на тези хора. За техните душевни признаци. Всички знаят със сигурност, че Галкин е гей, който се ожени за "възрастна жена", за да отклони погледите, за да забогатее и да си развива кариерата. Той твърди пред публиката си, че имали истинска любов. Разбирате ли нивото на лицемерие на този човек", каза Симонян в тв изявата си.

Алла Пугачова и Максим Галкин са родители на 8-годишните близнаци Елисавета и Хари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

910

2

бай Падежко

19.09 2022 в 04:11

Как да предположи тази патка и специалистка по въпроса за гейовете, че най-изявените от тях са в кремъл.

1160

1

bursuk

18.09 2022 в 18:40

Винаги съм знаел че съм гей.... Тая проста пача ми отвори очите...