Младеж успя да отслабне със 150 килограма за по-малко от година

OFFNews 07 септември 2018 в 10:23 16418 0

За по-малко от година младеж успя да свали повече от 150 от излишните си килограми. Историята на невероятната трансформация бе разказана тази сутрин от Нова телевизия.

През 2017-а година Самуил е на 20 години и тежи 276 килограма. Само година по-късно той е неузнаваем, след като успява да свали рекордните 154 килограма. Решен е да не се откаже, докато не достигне мечтаните 90 кг.

А промяната започва след снимка, която майка му публикува в социалните мрежи с призив за помощ.

Бях на 17 години когато за първи път получих паник атака. Учех в музикалното училище в Русе. Не знаех какво се случва, обадих се на майка ми. Тя изпрати линейка, разказа Самуил.

След това за година от 170-180 килограма достигнал до рекордните 300 килограма. Оттогава спрял да излиза от вкъщи и се изолирал от външния свят.

За да излезе от дупката и да преодолее проблема си обаче му помага фитнес инструктора Чудомир Григоров, който прилага индивидуална програма за тренировки на младежа.

Няма да забравя първата ни среща. Гледката беше страшна. Видях човек, който буквално се бе изкъпал с дрехите и дишаше толкова тежко сякаш, всяко вдишване му е последно, разказа инструкторът.

След това започнали тренировки, които довели до впечатляващия резултат.

Сега мечтата на Самуил е да продължи да отслабва и да кандидатства актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови