Малки обяви: Кралица търси чистачка

Николаос Цитиридис 22 октомври 2012 в 14:59 3911 1

Кралицата си търси нова камериерка. Снимка ЕПА/БГНЕС
Кралицата си търси нова камериерка. Снимка ЕПА/БГНЕС

Елизабет Втора търси камериерка със следните умения: да сe грижи за антикварни предмети и скъпоценности, както и с възможност да работи извън Лондон три месеца в годината.

Информацията за овакантеното място с подробно описание на изискванията към кандидатите може да се намери на официалния сайт на британската монархия.

Цялостното име на длъжността е "помощник по управление на домашното стопанство в главната столична резиденция на кралицата – Бъкингамския дворец".

Друго изискване за вакантното работно място е "висококачествено почистване и обслужване на гостите в придадения участък, в който влизат личните покои на членовете на кралското семейство, гостните им, държавните апартаменти и гардеробните".

Освен домашния ред на кралицата, камериерката ще трябва да се грижи за предметите на изкуството, фотографиите на кралската фамилия и рамките на картините.

Тя или той ще оказва услуги на гостите като опаковане и разопаковане на багаж, гладене на дрехи, пълнене на вана и помощ при осъществяване на тоалета.

Търсеният кандидат за такава придворна длъжност трябва да "притежава добри организационни умения, да е способен да подрежда задачите си и да бъде надежден и пунктуален".

Взискателност и внимание към подробностите също са сред изискванията към претендентите, съобщава ИТАР-ТАСС.

Високата степен на конфиденциалност е от изключителна важност според критериите на кралицата.

Графикът за работа е направен на основата на средно 40-часова работна седмица, но не се изключва извънредно изпълнение на задълженията през почивните дни или през друго време.

Началната заплата е около 14,2 хиляди паунда годишно или по 2847 лв. на месец според сегашния курс на британската лира.

Работодателят осигурява храна и квартира. Както се съобщава в сайта, заявления се приемат до 26 октомври 2012г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови