Мъка: Френски луксозен бранд отказа да облича Филип Киркоров заради подкрепата му за Путин

Бившият съпруг на Алла Пугачова ще го съди за обида

OFFNews 21 декември 2023 в 10:21 2863 3

Киркоров

Снимка Интернет

Филип Киркоров

Руският певец от български произход Филип Киркоров влезе в черния списък с клиенти на луксозната модна марка "Баленсиага" заради подкрепата му за Путин и войната в Украйна, съобщи сайтът "Наблюдател", цитиран от бТВ.

За забраната му да пазарува от бранда се ожали самият Киркоров в интервю, качено в YouTube.

"Всички знаят, че съм любител на модата. "Долче и Габана", "Луи Вютон", "Балмейн" - всички винаги ме чакат с отворени обятия. Аз съм от типа клиенти, които наистина се интересуват от това, което носят и как излизат на сцената. Тази сутрин вече се преоблякох три пъти. Стилистът ми получи обаждане от бутика на "Баленсиага" в Монако: "Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, защото той подкрепя режима на президента Путин", разказва певецът, пише сайтът RussianEmirates.

Киркоров добави, че е решил да опита да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му показала, че има забрана.

"Обадих се и на мой приятел в САЩ и го помолих да купи дрехи на мое име, отказали са му", бившият мъж на Алла Пугачова.

Той е получил специално писмо от френския бранд, в което се посочва, че забраната му да пазарува от тях наистина е заради подкрепата му за Путин.

Адвокатите му ще подготвят дело срещу модната марка за обида.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

3

Bad Horse

21.12 2023 в 15:56

Всичко е за реклама.

1. Тези "луксозни" марки, които знаем, не се носят от богатите хора. Носят се от средната класа и дори от бедните (със заеми) които искат да демонстрират богатство. Сигнал към останалите са. Затова логото трябва да е видно. Ако може да е голямо и да е по цялата дреха, чанта, обувка и т.н. най-добре. Надписа казва "вижте ме, имам пари".

2. Който няма нужда от такива надписи - всички знаят че е богат, и семейството му е богато от поколения - носи семпли качествени дрехи правени по мярка. Дори да са от "луксозните" марки, пак са правени по мярка и са без крещящи етикети навсякъде.

3. Който от богатите носи такива марки с крещящи етикети, го прави за реклама, защото му плащат за това и му дават безплатно продуктите. А в случая на Киркоров, защото манталитета му е все още на простак парвеню новобогаташ. Това е приемал за символ на богатство когато е бил млад и беден, това си търси и сега.

4. Отличен рекламен трик на марката, да влезе в новините!

12078

2

edin slep

21.12 2023 в 11:15

Ах, това е драма, а не някаква си война, в която умират хиляди на ден.

14048

1

voododoll

21.12 2023 в 10:48

Успех! Всеки търговец има право да отказва обслужване/продажба по собствена преценка...А не виждам Баленсиага да са го нарекли рашист, фашист, или други които му се полагат, че да ги съди за обида...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика