Кандидатка за Miss Playmate развъжда калифорнийски червеи

OFFNews 14 декември 2016 в 10:31 7173 1

Снимка Плейбой

Тази събота в столицата, ще се състои първото официално показване на 12-те кандидатки за Miss Playmate 2016, което ще носи тайнственото заглавие „Нощта на пепеляшките в заешката дупка".

Под ръководството на Любен Дилов-син и Александра Богданска 12-те момичета ще бъдат представени на част от 13-членното жури. То за пръв път в историята на конкурса, ще гласува с анкетни карти.

Сред финалистките на Playmate of the Year 2016 има куриозни присъствия. Например разликата между най-ниската и най-високата е почти 50 сантиметра. Има участничка, която се занимава с нестандартно земеделие – отглежда калифорнийски червеи, има дипломирана логопедка, която твърди, че най-важното преди започване на разговор е гимнастиката на езика. Има участничка,за която не е проблем да изпие литър водка и след това да дефилира уверено като професионална манекенка. Има филоложки, дипломирани криминалитски, танцьорки, студентки и обикновени минувачки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12633

1

trent

14.12 2016 в 12:04

Има бъдещи порноактриси, има бъдещи платени жрици и не толкова, има бъдещи друсалки, все момичета от сой, има не е като да няма, в нашата родина, всичко има:)