Искате ли да си купите български стотинки?

Йоанна Димитрова 15 юни 2017 в 16:05 13463 0

Снимка Aliexpress

Световни гиганти за интернет търговия предлагат български стотинки за колекционери.

В китайския сайт за продажби Aliexpress може да поръчате 50 броя от 1 стотинка срещу 13,17 долара с доставката. И при това ще ви ги доставят от Китай за около 23 до 45 дни.

Имате възможността да си закупите всички монети - от 1 стотинка до 1 лев. Цената е 11,28 долара. Пак ще почакате малко, но този път доставката е безплатна.

В Ebay българи са намерили търговска ниша. Потребител от Стара Загора ще ви изпрати всички български монети срещу 6 долара. Незнайно защо, не се предлага монетата от 5 стотинки.




В Amazon никой не желае да ви продаде монети на обща стойност от 1,88 лева за 10-15 долара, но пък предлагат калъфи за телефони, поставки за компютърни мишки, възглавници и коледни играчки с лика на нашите монети и банкноти.

Сега можете да се разтърсите за стотинки у вас, да си направите профил в някой сайт и да започнете да печелите от буквално жълти стотинки. Ако намерите някоя по-стара монета, например 2 стотинки от 2000-та година, можете да изкарвате по около 80 цента за един брой. Същото важи и за по-старите монети от по 1, 2, 5 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови