Джеймс Бонд - жени, мартини и лиценз за убиване

OFFNews Последна промяна на 28 септември 2014 в 18:28 9785 3

Филмите за Джеймс Бонд са винаги едни и същи: Агент 007 е изпратен на екзотично място, среща и съблазнява красива жена, заловен е от злодея, успява да избяга, убива злодея и печели момичето.

Въпреки подобните сюжети на филмите, сега е ясно, че актьорите, които са се въплатили в ролята на известния 007 са доста различни.

Кой от актьорите, превъплатили се в Джеймс Бонд, например е използвал най-често "лиценза за убиване"? Кой е бил най-популярен сред дамите и кой е изпил най-голямо количество мартини?

Следващата инкографика дава отговор на тези въпроси:

Изненадващо Пиърс Броснън, Бонд в периода 1995-2000 г., води в бройката на най-много ликвидирани злодеи във всички 007 филми. На второ място са Шон Конъри, Даниел Крейг с равен брой убити антагонисти, следвани от Роджър Мур, Тимати Далтон и накрая е Джордж Лазенби.

Не трябва обаче да съжаляваме Лазенби, защото очевидно е любимец на дамите - той изпреварва дори сексимволите за времето си Шон Конъри и Роджър Мур. Най-новият Бонд, Даниел Крейг, има най-малък интерес към съблазняването на красиви жени. Но пък той е изпил най-много мартинита във филмите досега.

В статистиката не е включен последният филм от поредицата "Skyfall". Смята се, обаче, че Крейг ще влезе в ролята на агент 007 още поне три пъти.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.09 2014 в 14:19

Лека-полека нещата си отиват към педерастия и битов алкохолизъм.

29.09 2014 в 11:22

На първо място, поздрав за OffNews, за това, че се опитва да не се ограничава с печалната българска политика и предлага интересни теми. Убедени сме, Джеймс Бонд ще пребъде - с чувството за хумор, ирония и тънка подигравка с разни супермени - шпиони, здрави юмруци и прочие.
Нека добавим към дадената тук статистика. Справедливостта изисква да се уточни - двама от шестте изпълнители имат по-периферна роля: Timothy Dalton играе само в два филма, а George Lazenby само в един, като е считан ( дали справедливо?)за най-неуспешния Бонд.За мен, неоспорим номер едно е Sean Connery, но и другите не му отстъпват много.

28.09 2014 в 19:08

Абе той Skyfall вече по телвизиите го въртят и чакаме следващия....пък няма статистика....пак голям запой беше там. Доста малко жертви имаше. За съблазняване ми само една, ок може би две хлътнаха.

В общи линии с Даниел Крейг малко върнаха на земята сериала. Че предните епизоди бяха някаква касапница и разврат типично за екшъните от 90-те години де.