Депутатка от 'Възраждане' обяви война на хранителна верига, поискали да си носи маската

OFFNews 21 януари 2022 в 13:22 9689 3

Снимка Фейсбук профил

Елена Гунчева

Депутатката от "възраждане" Елена Гунчева публикува гневен пост по адрес на верига хранителни магазини, след като касиерка ѝ направила забележка, че не носи маската си както трябва.

"Дотук с XXX! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/", написа разгневената народна представителка във фейсбук.

"Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече. Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.
Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам", зарича се г-жа Гунчева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11024

3

Комита

21.01 2022 в 13:31

А в нормална държава тая пача щеше да работи на съседната каса...

1400

2

nijluz

21.01 2022 в 13:28

Въпросната простакеша (от малоумната партия на трансваксърите) явно не знае , че се намира на частна собственост и че служителите могат да я изгонят , без причина (дори да има в този момент такава).
Аман от знаещи закона Калинки

3767

1

Име на профила

21.01 2022 в 13:26

Тия с конкурс са ги избирали, цялата шайка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!