"Бизнес инсайдър": България живее американската мечта

OFFNews 10 януари 2014 в 15:46 10371 2

Класацията на сайта
Класацията на сайта "DogHouseDiaries"

Българите живеят американската мечта, защото притежават най-много имоти на глава на населението. Това показва карта в "Бизнес инсайдър", показваща в какво водят различните държави в света.

Картата е създадена от популярния сайт за комиски "DogHouseDiaries" въз основа на различни статистики данни и статии в "Уикипедия". Данните за България също са взети от електронната енциклопедия. Те сочат, че страната ни е лидер по притежание на имоти на глава на населението. Затова съатавителите на класацията правят извода, че българите са най-близо до американската мечта, която включва собствен дом, семейство, постоянна работа и социална сигурност.

Други любопитни лидери в класацията са Азербайджан, който води в интернет пиратството, Белгия - с най-много почивки, Боливия - произвежда най-много бразилски орехи, РЮА - с най-скъп интернет, Чили - с най-малко разводи. В Колумбия вали най-много, в Коста Рика хората са най-щастливи, в Дания - най-образовани, във Финладния се пие най-много кафе, в Хондурас има най-много убийства, в Индия киното е най-евтино, Япония произвежда най-много роботи, а в Люксембург са най-щедри.

Цялата класация и картата може да откриете в сайта на "Бизнес Инсайдър".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!