Българките шести по сексапил в света

OFFNews 19 февруари 2014 в 23:01 23342 7

Сайтът The Richest изготви класация на десетте най-сексапилни националности на света.

В нея на престижното 6 място се нареждат българките.

Ето класацията и аргументацията на The Richest:

10. Италианките

Може би тайната им се крие в готвенето, тъмната коса и очите. Каквато и да е причината, италианките карат доста мъже по света да загубят ума и дума. Ала и подчертаният акцент при мъжете и подчертаните форми при жените играят важна роля.

9. Шведките

В Швеция няма само мебели. Страната е дом и на златокос бикини отбор със съблазнителен акцент. Изглежда, че мъжете никога не могат да се наситят на русото и красивото.

8. Японките

Има нещо в азиатските жени, което кара мъжете да полудяват. А най-известните момичета от онзи регион са японките. Всичко в японските жени е невероятно сладко - малките лица с големи очи и...абе всичко им е толкова миниатюрно. Дамите не поставят много високо в класацията японците, но в очите на мъжете японките са едно греховно удоволствие.

7. Британците

Докато мъжете по света не са се разбързали особено много да посетят страната на чая и Биг Бен заради нейните жени, то нежната половина от човечеството няма нищо против да направи някоя и друга визита до добре възпитаните британци с кралска осанка. Комбинацията от добър вкус за обличане и лек нюанс на хулиганство, проявяващ се в характерната лондонска свадливост, е нещо, което жените винаги ще намират за секси.

6. Българките

Още една националност от високи брюнетки. Сексапилът се крие в очите им, а българките имат богата палитра от цветове на очите - от светлосиньо до зелено. На мъжете не им се налага да гледат по-далече от Черно море, за да изплакнат око с най-хубавите жени в Източна Европа.

5. Французите

Тук отношението си казва думата. Красив акцент, слаби тела и свободолюбив дух във и извън леглото. Жените просто не могат да се наситят на възбуждащото спокойствие на французите. Какво друго може да кажете освен "oui oui".

4. Рускините

Слава на Бога, че Желязната завеса падна. Сега мъжете по цял свят могат да се наслаждават на сексапилните гласове и великолепни очи на руските жени. Тези красавици пристигат и в размер "миниатюрен и игрив", ако случайно решите да пазарувате булка в мрежата.

3. Американците

Този екземпляр е един от най-интересните заради своите разновидности. Америка има някои от най-красивите мъже и жени във всеки размер, цвят, сексуална ориентация и акцент. Америка е бюфет, пълен с различни видове сексапил.

2. Пуерториканките

Технически погледнато Пуерто Рико е част от Америка, но въпреки това мъжете и жените от Британската общност са на светлинни години по красота, що се отнася до съседите си от САЩ. Разковничето може би се крие в сладострастието на жените им или в смуглите черти на мъжете. Независимо от това хората си падат по тази латиноамериканска нация.

1. Колумбийките

Докато колумбийците не винаги заемат челните места в класациите, то колумбийките печелят тази секси война. Пищните тела, тъмната коса, страстният акцент и жарката култура съставят тази великолепна смесица от визуална и интелектуална привлекателност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!