Българка без медицинско образование изроди бебе във влак в Англия

OFFNews 13 ноември 2018 в 10:17 3689 0

52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без да има никакво медицинско образование, предаде британската медия Evening Standard. 

Влакът на компанията Southeastern е пътувал между Рейнъм и Стратфорд в четвъртък вечерта, когато жената започнала да ражда. 

"Помогнах на майката да се съблече и тогава осъзнах, че бебето е на път. Повиках другите пътници да ми помогнат и положихме родилката на пода. Бях много уплашена и стресирана - както и майката", споделя Андреева пред Evening Standard. 

С помощта на другите пътници и персонала на транспортната компания, Андреева постлала палто под майката и ѝ казала да напъва. Няколко минути по-късно се появило и момченцето. 

Андреева, която работи като чистачка, казва, че знаела какво да прави, тъй като самата тя е майка на три деца - Кристиян, Петя и Деница. 

"Всичко, което знам за майката, е възрастта ѝ и това, че е родила момченце", споделя Андреева. "Искам да се срещна с нея, тъй като бях до нея в най-важния момент в живота ѝ. Искам да съм сигурна, че е добре, и искам да видя момченцето."

Влакът е бил задържан след пристигането си на гарата в около 21:00 ч., за да се изчака линейката, след което парамедиците закарали майката и сина ѝ в близката болница. И двамата се справят чудесно. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !