Автомобилна класика в Банкя (галерия)

OFFNews 30 май 2015 в 19:09 6615 0

Снимка Булфото/Евгени Димитров

Близо век разделя най-старите и най-новите експонати, които се включиха в изложбата на американски коли на паркинга на Национален хиподрум Банкя. Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България събра пъстра палитра от почитатели и реставратори на автомобилни легенди.

От Ford-ове от 1926-27 г. до Corvette C7 Stingray от 2015 г. – всички участници мериха сили в надпревара за любимец на публиката. Палитрата от експонати е повече от впечатляваща – хот род, спортни автомобили, пикапи, офроуд автомобили и много легендарни модели като Mustang, Cobra, Challenger, Camaro и Corvette. Допълнителен колорит внесоха и членовете на H.O.G. – официалният клуб на собствениците на Harley Davidson, които се включиха с над 20 мотоциклета.

За доброто настроение се погрижиха кънтри групи и DJ на Rockabilly.bg, а водещ на шоуто е Владислав Карамфилов – Въргала. В конкурсът и томболата имаше подаръци от Wilkinson Sword, Monster, Top Gear и София Ауто.

Партньори на първото издание на Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria са Exxal Fleet Cars, Saloon Tex-Mex, Wilkinson Sword, ORYX, H.O.G. – официален клуб на собствениците на Harley Davidson, In the middle, SweetMeUp Boutique и Garage Customs.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !