Арестуваха служител на ''Дисниленд'': Снимал под полите на посетителките в продължение на 6 години

Обвиняемият има 500 непристойни записа на телефона си

OFFNews 24 април 2023 в 16:24 3902 0

Снимката е илюстративна

Снимка pixabay

Снимката е илюстративна

Арестуваха бивш служител на американския увеселителен парк "Дисниленд" във Флорида, след като в края на миналия месец е записал видеоклип, на който снима под полата на посетителка. Мъжът е атакувал по подобен начин посетителите на парка в продължение на 6 години, пише в писменото изявление за ареста, предаде Си Ен Ен.

Сигналът е дошъл на 31 март от настоящ служител на "Дисниленд". Той е алармирал властите заради подобно непристойно видео на посетителка в магазина на "Междузвездни войни" в увеселителния парк, става ясно от писмена декларация на шерифската служба на окръг Ориндж.

Обвиняемият Хорхе Диас Вега е на 26 години. Пред властите той е заявил, че е "снимал видеоклипове под роклите и полите на непознати жени" в продължение на около шест години.

Той е признал, че има над 500 подобни видеозаписи на телефона си и е изявил желание да ги покаже на детективите. Вега казал на полицаите, че е снимал жените по този начин, защото подобни клипове трудно се намират онлайн.

На 31 март последната жертва на Вега е била 18-годишна жена, която е била уведомена от служител по сигурността по-късно в същия ден, че някой е бил хванат да прави снимки под роклята ѝ в магазина за светлинни мечове. От компанията "Дисни" дадоха лаконичен коментар по темата пред Си Ен Ен: "Лицето не работи за компанията."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!