Почина Гого от "Фамилия Тоника"

OFFNews Последна промяна на 10 януари 2014 в 09:47 12544 19

Георги Найденов - Гого

След тежко боледуване певецът Георги Найденов - Гого от "Фамилия Тоника" е починал тази нощ, съобщава bTV.

64-годишният музикант се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза „латерална миотрофична склероза". В последствие се оказа, че всъщност страда от лаймска болест.

През цялото време неотлъчно до него бе съпругата му Ева, която също е член на групата.

Гого е роден в Бургас на 6 август 1949 г. 

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.01 2014 в 17:51

ПРИЯТЕЛИ,

Никой не е сбъркал диагнозата на Гого. Това са версии на по късно наети лекари, които на свой ред започват ново лечение. Това са нови надежди, ентусиазъм, активиране на организма чрез мозъка, и за съжаление ...нови суми към друг получател.
Ако си мислите, че в Израел лекарите са лапнишарани, значи не сте в крак с времето. Никакъв дядо не е в състояние да открие причините за състоянието на Гого. Или пък някакви врачки. Гого си отиваше, и всички знаехме това. Не ни се искаше, но го знаехме. НЕКА ПОЧИВА В МИР!

10.01 2014 в 17:05

giotwer, пак се изказваш... Какво значи задръстен? Аз ти говоря за 92-93г. Когато във Варна беше само ЕДИН ДЕТСКИ НЕВРОЛОГ няма да споменавам имена. И въпросния приемаше само ЕЕГ-та правени при него. Сам сметни защо отказваше многократно да ми даде направление за да отида на преглед в София. Знаеш ли колко пари са хвърлили родителите ми заради некадърни лекари? И че доцента на Варна застана зад доктора и ни каза: Няма да намерите друг и аз няма да ви дам направление. Заминахме са София при най-добрия за това време професор... Вместо да скачате да се защитавате помислете. И точно така, аз не съм човека с който може да се спори, просто защото аз съм го преживял и мога да ти говоря с факти а ти само предполагаш... Айде всичките доктори спрете да нападате.
Не казвам че докторите са лоши, но всяко стадо си има мърша. Но за съжаление в стремежа си да изкараш всички доктори светци, волно или неволно обиждаш хората. Не те познавам като доктор може да си много добър, но като чета писанията ти..... задръстен, кретенизъм,. СПРИ ДА СЕ ОПИСВАШ!!!!
Ще спра да пиша тук защото не сте склонни на диалог. За вас докторите всичко е нападка. Вярно че атаката е най-добрата защита, ама.....

Само ще кажа един човек си отиде.... Мир на праха му....

10.01 2014 в 16:35

Е,господин тото ,да не си преподавател в медицинския университет и практикуващ лекар,за да оценяш знанията и уменията на студенти трети курс и на практикуващи лекари?За твое сведение Гого го преглеждаха светила на родната медицина и в Израел и както виждаш като заболяването е нелечимо,резултатът е един.

10.01 2014 в 14:23

Абе ако бяхте толкова кадърни, нямаше да има подобни разговори, защото добрите лекари щяха да бъдат първите, които да заклеймят некадърните и опетняващите професията. Да кажеш "не можете да твърдите, че има грешна диагноза, защото така ни позорите" е меко казано нелепо. Но каквито и да било статии трудно могат да дискредитират "лекарската колегия". Случващото се с нас по болниците и ширещите се злоупотреби, които Валя Ахчиева редовно показва, отдавна са ни показали как и за какво се борят болшинството от лекарите в България. Естествено, широко разпространеното схващане, че пациентът е идиот допълнително помага да се изличи каквото и да било доверие към вас. Остава единствено надеждата, когато се наложи, да попаднеш на читав човек. Но докато не разберете, че сами предизвиквате подобно недоверие, нещата ще вървят от зле на по-зле.

10.01 2014 в 13:59

Да,жалко за човека.Спора м/у пациент и лекар е много меко казано нелогичен.Дали лекаря е прав или не може да решават само други лекари и ако тяхното решение не удовлетврява някого се оставя съда да реши.Така е по целия свят,а това че,в БГ разбирачите са повече от китайците,не значи,че трябва да си избесим лекарите,само защото някой е решил,че лекаря е виновен.Медицинската култура на българина като част от общата култура е толкова ниска,че просто не може да се оцени.Факта че,300 000 човека избират простак като Волен Сидеров говори ясно за какво става дума.Представяте ли си ако на въпросния простак или мутрите му се случи да си помислят,че някой лекар не е направил това според тях каквото е било нужно....

10.01 2014 в 13:41

Тъпа дискусия.Отиде си човек, когото обичаха всички българи.
Гого беше светлината на нашата сцена. Жалко за него, жалко за близките му, жалко за всички нас.

10.01 2014 в 13:31

А с кого може да се спори, giotwer, ако с пациент не може? Щом лекарите се подкрепят и си казват един на друг, че са добросъвестни, работливи и успешно диагностицират и лекуват пациентите си, значи е така и няма място за спорове. Това ли ми казваш?

10.01 2014 в 13:21

Роска,аз не обиждам,а констатирам.Човек трябва да е много задръстен,че да се лекува 10 год от нещо от което не е болен и е логично накрая да се разболееш от това нещо.И накрая лекари-бол и добри и лоши,никой не ти е пречил да потърсиш второ,трето и повече мнения.Лекарите да не са богове,ако си християнин-имаш само един Бог,никой не забранил да си смениш доктора.А конкретно за студентите и техните свежи знания може да поспорим,но за съжаление не ти си човека с който може да се спори.

10.01 2014 в 13:19

още по лошо Тото - щом се преписва на аба , показва нивото на преписвача...

10.01 2014 в 13:18

И от една болест и от другата, все щеше да си замине човечеца. Аман от неблагодарни пациенти!