Къде в София няма да има вода днес

OFFNews Последна промяна на 24 април 2015 в 08:08 2333 0

„Софийска вода” предупреди за спиране на водата в някои части на София днес.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хайдушко изворче“, жк „Славия“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 19, бл. 12, бл. 15, бл. 16, бл. 17, бл. 14, бл. 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк „Славия“, пред 136 ЦДГ.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бл. 521, жк „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 521, бл. 522, бл. 524, бл. 525 – вх. 3, вх. И.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 521, срещу вход А.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Равнец“ , с. Славовци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

карето между ул. „Славовци“, ул. „Черковна“, ул. „Равнец“, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“, ул. „Липите“, ул. „Искърско дефиле“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Равнец“ ъгъла с ул. „Черковна“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф.Васил Стоин“, бул. „Симеоновско шосе“ №82 и №82А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф.Васил Стоин“, кръстовището с бул. „Симеоновско шосе“.

На 24 април 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф.Иван Георгов“, кв. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Иван Георгов“, от река Суходолска до ЖП линия

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Иван Георгов“, ъгъла с ул. „Локомотив“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !