Quantcast

Без вода в някои части на София и днес

OFFNews Последна промяна на 10 август 2014 в 09:27 12767 0

Снимка Архив

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. Днес, заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Вардар", жк. "Красна поляна", от 11 до 15 часа вода няма да имат живеещите в района на бл. 34.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред блока. След като водата бъде пусната, е възможно временно повишаване на мътността й, предупреждават от дружеството.

В понеделник от 9.30 до 17.30 часа без вода ще са живеещите по ул. "Никола Атанасов" от ул. "Марин Големинов" до ул. "Нарцис", ул. "Парашкев Хаджиев" в квартал "Драгалевци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. "Никола Атанасов" на ъгъла с ул. "Нарцис".

Пак в понеделник заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Чавдар" в квартал "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 9 до 17 часа на живущите в района на ул. "Елешница", ул. "Чавдар", ул. "Славянка", ул. "Иглика". Ако се налага, ще бъде осигурена водоноска на ул. "Чавдар" с ъгъла на ул. "Мургаш".

От 10 до 17 часа без вода ще са ул. "Масларица", ул. "Георги Бенковски", ул. "Рудината", ул. "Рашовец" в село Долни Лозен.

Водоноска ще има на ул. "Масларица", ъгъла с ул. "Георги Бенковски", ако прекъсването на водата продължи повече от денонощие.

Временно без вода ще останат и ул. 543, ул. 542, ул. "Хан Кардам" в квартал "Васил Левски", както и ул. "Димитър Вачев" от ул. "Шопска" до ул. "Заводско шосе", по ул. "Спас Бенев" от ул. "Шопска" до ул. "Заводско шосе", по ул. "Отдих" от ул. "Шопска" до ул. "Заводско шосе", по ул. "Шопска" от ул. "Отдих" до ул. "Димитър Вачев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !