Зов за помощ: 40-годишен полицай от Плевен се нуждае от операция

ОFFNews Последна промяна на 02 декември 2017 в 12:56 9338 0

118 хил. лв. или 80 хиляди швейцарски франка - това е цената на надеждата за 40-годишния полицай от Плевен Борислав Ковачев. 

Диагнозата му е поставена тази година - рак на гръбначния мозък. Операцията е възможна, а шансовете за успех са значителни и това дава надежди на Борислав, който все още не знае как да каже на петгодишния си син за болестта.

Всичко започва преди три години, когато той се оплаква от болки в гърба и гръдния кош. След година започва да изтръпва левият му крак, после и десният. Походката му е нарушена, а през април е приет за операция, която да отстрани тумора в прешлените в областта на шията. Интервенцията обаче се оказва неуспешна.

След като бива изписан от университетска болница "Св. Иван Рилски", следват множество обиколки - по лекари и институции, с единствената цел да намери начин да живее още, за да бъде полезен на семейството, детето, приятелите и работата си. Така той се свързва с болница в Цюрих, от която му заявяват, че могат да го оперират - с голяма вероятност за успех. 

Борислав е отдаден на службата и се опитва да се бори с несправедливостите и престъпленията. 

За да може да продължава да го прави, той има нужда от помощ. Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: borislavkovachev@abv.bg, профила му във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка: 

Банка: "Райфайзен Банк"

IBAN: BG95RZBB91551008746467

BIC: RZBBBGSF

Валута: български лева

Титуляр: Борислав Иванов Ковачев

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови