Змия избяга от зоомагазин в Пловдив, опразни търговски център

OFFNews 05 февруари 2019 в 14:15 7779 1

Снимка Pixabay

Осемкилограмова боа е избягала от зоомагазин в пловдивския търговски център "Гранд", съобщи БНР

Змията е избягала снощи. Тя е дълга 120 сантиметра. Днес била забелязана от продавачи в търговския център, а създалата се паника опразнила магазините от клиенти.

Според други източници става въпрос не за боа, а за питон.

Сигнал за помощ е изпратен около 11.30 часа. Първоначално собственикът на зоомагазина е отпратил пристигналия на място екип на сектор „Специализирани оперативни дейности“ на пожарната. По настояване на полицията пожарникарите са върнати. В момента те, полицията и собственикът на магазина издирват избягалата змия, допълва националното радио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12016

1

Dimitar Atanassov

05.02 2019 в 14:29

8 метрова или 8 килограмова, дълга 120 см.? Заглавието всява ужас - огромна змия, способна да погълне цял човек. Подобни параметри не знам изобщо да са реалистични за боа, освен ако не е митично чудовище. Заглавието насажда тъкмо атавистичен, първичен страх. В теста става ясно, че била по-малка от метър и половина, сиреч най-много да стресне някое дете, но не кой знае колко повече.
Offnews, започвате постепенно да пожълтявате. Начена се със статии за мацки с еротични снимки, продължавате с откровени лъжи в стил "П*К" и "Ш*К". Губите доверието ми!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика