Журналистът Светослав Иванов представи новата си книга

OFFNews 28 септември 2017 в 15:37 3000 0

Снимка Орлин Огнянов, НДК

Журналистът и водещ на предаването "120 минути" по bTV Светослав Иванов представи втората си книга - "Чудовища и будители" - в НДК вчера. За нея говори и директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията Венелин Петков.

След успеха на дебютния му сборник с пътеписи - „Там, където загинаха дърветата“ (изд. „Вакон“) - Светослав се завърна с публицистичната „Чудовища и будители“. Книгата отново излиза под знака на „Вакон“ и включва избрани коментари от ефира на „120 минути“. В тях водещият анализира актуалните личности и събития, оставили отпечатък в действителността.


Всяка неделя Светослав Иванов прави коментари по политически и социални теми в България и по света. Те събират 1 милион зрители пред малкия екран, се казва в съобщение на телевизията.

Сборникът рисува по-цялостна картина на борбата, която днешните "чудовища" и "будители" водят за надмощие над нашия разум. В изданието са включени коментари за скандала за милиарди около КТБ, протекционистките мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп, опита за самоубийство на младо момиче, поредния терористичен акт в Европа.

Откъс от книгата прочете журналистът Антон Хекимян, който е участвал в изготвянето ѝ.

Книгата може да поръчате на: http://www.vakon.bg/chudovishta-i-buditeli с безплатна доставка от цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови