Здравната реформа събира власт и бизнес

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2015 в 07:14 2656 4

Бизнесът и властта на България ще обсъждат въпроси, свързани със здравната реформа.

Днес ще се проведе форум „Здравната реформа: бизнес диагноза“, организиран от  Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). 

Основните въпроси на дискусията ще са: успешен ли ще бъде рестартът на Здравната реформа; какъв ще бъде ефектът на промените за обществото и бизнеса; какви са перспективите пред развитието на болничната
помощ и какви промени трябва да се предприемат в лекарствената политика на България и ще влезе ли скоро електронното здравеопазване в българските лечебни заведения?

Форумът ще започне в 09:30 часа и ще продължи до късния следобед. На него да присъстват министърът на здравеопазването д-р Петър Москов, премиерът Бойко Борисов, председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, както и представители на изпълнителната власт и на редица браншови и професионални организации.

Очаква се Петър Москов да влезе в открит диалог с българския бизнес и да обсъдят реформите в българското здравеопазване. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2015 в 09:44

"Здравната реформа се прави за да се подобри качеството на здравеопазването"

"Здравна реформа" не се прави, приемат се мерки за съкращаване на разходите за здравеопазване, за нови административни позиции за "наши хора" и за приватизация на сградния фонд на болници.

23.06 2015 в 09:31

Здравната реформа се прави за да се подобри качеството на здравеопазването, тоест, засяга интересите на пациентите, но вижте, и чуйте, кои вият най-много и я саботират. Затова без обесени лекари-разбойници и спекуланти на лекарства и игнориране на техните представители в парламента(БСП) тя не може да стане.

23.06 2015 в 07:51

Абе преди се чудех защо народа така жестоко се е разправил с чорбаджиите-изедници по бързата процедура още на 8 срещу 9 септември 1944 г., обаче сега разбирам, че хората просто не са имали търпение да чакат НАРОДНИЯ СЪД да въздаде ВЪЗМЕЗДИЕ на тая крадлива антинародна шайка.

23.06 2015 в 07:19

Сбирщина шутове. Мутрата, синчето-приватизатор на мама-директор и светещите очи на новоизпечения мераклия-реформатор на дискусия какво да правят с парите за здраве на другите хора.

Вервам в най-добрия резултат ... За тях си.