Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Затворен е пътят между Банско и Гоце Делчев - ограничено е и движението на други места в страната

OFFNews 13 януари 2021 в 11:26 1473 0

Снимка БТА

Пътят между Банско и Гоце Делчев е затворен за движение и в двете посоки, заради пропаднала подпорна стена, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. 

Водачите се отклоняват по обходен маршрут по път I-1 Симитли – Марино Поле и по път III-198 през проход „Попови ливади“ (Папаз чаир) до Гоце Делчев. 

Поради пропадане на пътя от проливните дъждове движението в двете посоки при 39 км по път III-197 Сатовча - Осина също е временно ограничено, съобщават от АПИ. 

В една лента пък се осъществява трафикът между Велинград и Сърница, в района на разклона за Грашево, заради свлякла се скална маса на пътя. От АПИ посочиха, че движението в района се контролира от сигналисти. 

Ограничен е и трафикът между Царево и Резово в участъка Ахтопол – Резово заради прелялата р. Велека и наводненото пътно платно.

Пътят от София за Берковица и Монтана през старопланинския проход Петрохан остава затворен за движение и в двете посоки. Това съобщи областният управител на Монтана Росен Белчев, цитиран от БТА. Разчистването на участъка продължава. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!