Затварят кръстовища на Графа за коли до 15 април

Друг ремонт променя маршрута на трамвай № 8 през уикенда

OFFNews Последна промяна на 16 март 2019 в 07:21 2385 0

Снимка Архив

Столичната улица „Граф Игнатиев“ ще бъде затворена за движение от днес до 15 април в участъка от "Алабин" до бул. "Васил Левски" включително и през кръстовищата на Графа и ул. „Солунска“ и на ул. „6-ти септември“, съобщи Столична община. 

Забраната не се отнася за трамваите. Заради ремонтните действия се затваря и кръстовището на Графа с "Любен Каравелов" в участъка от бул. „Васил Левски” до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”.  

Отваря се за движение обаче кръстовището на ул. ул. „Граф Игнатиев” с ул. „Иван Денкоглу” - при площад „Гарибалди“.

От 8 до 16 часа днес и утре „Столичен електротранспорт“ – ЕАД ще извърши текущ ремонт и профилактика на релсовия път и контактно кабелната мрежа по трамвайна линия № 8 в участъка от спирка „ж.п. прелез“ до трамвайното колело „Люлин“. За времето на ремонтите ЦГМ променя маршрута на трамвайна линия № 8, като мотрисите ще пътуват от Съдебна палата до ж.к. Западен парк. След 16.00 часа движението ще се възстанови по нормалния маршрут.

Разкрива се временна автобусна линия № 8-ТМ с маршрут: от трамвайно обръщателно колело “Люлин” по бул. ”Добринова скала”, бул. “Д-р Петър Дертлиев”, бул. “Панчо Владигеров”, бул. “Царица Йоана”, ул. “Булина ливада”,
бул. “Александър Стамболийски”, бул. “Вардар” и по бул. “Царица Йоана” по маршрута двупосочно

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X