Затварят клуб "Строежа" в Студентски град

Николаос Цитиридис 02 септември 2014 в 14:53 16535 6

След 18 години работа култовият клуб "Строежа" в Студентски град няма да отвори повече врати. 

Пред OFFNews собственикът на клуба Мартин Михайлов коментира, че решението е взето, за да може да се даде един нов старт на самата идея "Строежа". 

"Клубът отдавна излезе от локалното ниво и не се приема като квартално заведение. "Строежа" работи като промоутър из цяла България и организира концерти и различни събития. Това, което е със сигурност до момента е, че клубът няма да отвори врати отново в квартала. Ако до сега е смятано, че бара е алтернатива на това, което се случва в Студентски град, то аз смятам, че "Строежа" е алтернатива на това, което се случва в София и дори България", каза Мартин, като успокои реодвните клиенти на заведението, че съвсем скоро ще има положителни новини около клуба.

"В "Строежа" имаме репутацията, че когато казваме нещо, че ще се случи, то се случва. За сега ще забавим подробностите около бъдещето на "Строежа" и ще ги обявим на по-късен етап", добави още Мартин.

Официалното затваряне на клуба бе оповестено във Фейсбук страницата на заведението. 

Новината бе посрещната с изненада от мнозина от потребителите на социалната мрежа:

"Почувствах се като ударен с чук по главата като прочетох това, 5 минути вече не мога да осъзная какво ми се е случило. Факт е, че не съм ходил в Строежа от почти година, сега съм семеен, а и студентски хич не ми е близо, но най-хубавите ми спомени от студентството са от това място. Строежа беше една крепост на истинската музика в море от простотия, място с хора зад чиито поглед тече някаква мисъл. Абе какво да говоря, всички тук знаем за какво иде реч. Мерси за всичко Stroeja!", пише един от безбройните клиенти на бара. 

Приключването на работа за "Строежа" стана и повод за публикации в различни блогове, една от които обиколи мрежата с бързината на новината за затварянето на бара. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!