Затварят гишета в КАТ-Пазарджик заради COVID-19

OFFNews 24 юни 2020 в 11:52 4599 0

Звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или спиране на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОД МВР - Пазарджик няма да обслужва граждани днес заради констатиран случай на коронавируса, съобщават от там.

С положителен резултат за инфекцията е една от служителките на гише за прием и обработка на документи. Тя и нейните колежки са поставени под карантина от РЗИ-Пазарджик. Служителките са в добро общо здравословно състояние и са поставени под наблюдение на лекар от Медицинската служба на ОД МВР и личните им лекари.

Днес ще бъде извършена щателна дезинфекция на помещенията.

След изтичане на 24-часовия период след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да предоставя услуги на граждани.

Останалите звена в сектор „Пътна полиция”, свързани с административно-наказателна дейност, приемане на заявления за издаване и връчване на готови свидетелства за управление на МПС работят с нормално работно време и приемат граждани.

Следи се за здравословното състояние на всички карантинирани служители от звената на БДС и „Пътна полиция”, а ръководството на дирекцията е в постоянен контакт с РЗИ - Пазарджик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови