Затварят част от центъра на София заради изборите

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2016 в 17:58 4314 1

Част от центъра на София ще бъде затворен на 5 и 6 ноември заради провеждането на президентските избори, съобщиха от Столичната община. 

От 7.00 ч. на 6 ноември до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Кн. Александър Първи" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител".

От 19.00 ч. на 5 ноември до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната, поетапно се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" между ул. "Г. С.Раковски" и бул. "Кн. Александър Дондуков".

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

От 8.00 ч. на 6 ноември до приключване на превозването на изборните книжа се забраняват престоят и паркирането по бул. "Шипченски проход" между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между Площад на авиацията и бул. "Шипченски проход".

От 20.00 ч. на 6 ноември до приключване на транспортирането на изборните материали се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт, по бул. "Шипченски проход" между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между Площад на авиацията и бул. "Шипченски проход".

От СДВР ще осигурят постове за контрол и регулиране на движението.