Защитниците на Иванчева организират протест довечера

OFFNews 10 ноември 2022 в 11:25 1731 2

Иванчева

Снимка БТА архив

Тази сутрин Иванчева бе отведена в затвора в Сливен

Протест пред Съдебната палата организират днес защитниците на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, които днес бяха отведени в Сливенския затвор след окончателна осъдителна присъда за подкуп. 

Хората, които подкрепят бившият кмет на Младост и заместничката й ще се съберат в 18,30 часа, съобщи Петър Кърджилов от "името на гражданското обединение в защита на набедените в подкуп Десислава Иванчева и Биляна Петрова". 

Кърджилов уточнява, че довереча ще бъдат припомнени "най-категоричните факти, свързани с тяхното набедяване в подкуп, както и какви ще бъдат следващите действия на защитниците на двете жени.  

Всички ние и всички мислещи хора в България знаем, че Иванчева и Петрова бяха набедени в подкуп и това е най-тежкото престъпление, извършено от държавни институции, срещу личността и демокрацията за целия преход в България!, се казва още в съобщението. 

По-рано днес Иванчева съобщи във фейсбук, че е осъдена на 7 години затвор и пусна видео как си приготвя багажа, за да бъде отведена от полицаите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

915

2

8LCHQ997B0oOvWE

10.11 2022 в 12:05

Ще стане героиня.Като Цола Драгойчева.С детето в затвора.А когато порасне сина и,ще си развява миналото като репресиран и как майка му е жертва на гнусен заговор на строителната мафия.Дали някой вярва,че Иванчева е виновна?Виновни са ония които я назначиха за кмет.Да,назначиха я с цел да подписва всичко което и кажат.Да застроят всичко в Младост.

75

1

230 млрд баксов

10.11 2022 в 11:37

Изключително важно е сега да подкрепим Иванчева!!!
Днес Иванчева а утре по скалъпени обвинения може да е всеки!

 
X

Подкастът на OFFNews