Започва голямото прибиране след празниците

OFFNews Последна промяна на 02 януари 2016 в 14:24 3410 4

Голямото прибиране след празниците започва в следващите часове, като се очаква трафикът да е най-интензивен утре.

По магистралите ще има повече служители на "Пътна полиция". 

"Основната дейност на служителите ще бъде насочена основно към подпомагане движението и регулиране, където се налага, а не толкова към контролна дейност. Но все тези, които с поведението си показват неуважение и неспазване на правилата - да не се успокояват, че към тях няма да се вземе отношение", обясни началникът на "Пътна полиция" Бойко Рановски, цитиран от bTV.

На 3 януари от 10 до 16:30 ч. на пътя Е-79 през Владая ще бъдат отворени две ленти в посока София.

От 14 до 20 ч. пък се забранява движението на моторните превозни средства над 12 тона по магистралите и натоварените пътища.

Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Струма“ и път I-1 (Е-79) София - Кулата. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението, обявиха от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Поради извършването на строително-монтажни работи на участък 2 от Западната дъга на Софийския околовръстен път - път II-18 от км 0+780 до км 6+308,17, е възможно да има затруднения в района на обекта за трафика към Калотина. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват въведената пътна сигнализация, допълват оттам. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.01 2016 в 16:36

Хубава поговорка е това, f2, отнася се за всички надошли в София и обогатили я със селянията си през последните 26 години "демокрация".

А и тия преди тях, с каскетите, но те вече поизмряха.

Омерзен съм.

02.01 2016 в 16:27

Професоре, фамилията Ви ми напомня на герой на Алеко Константинов. Той има и едно друго призведение - Пази Боже, сляпо да прогледа.

02.01 2016 в 16:05

Откъде се прибират тези хора бе.Нали в цялата страна,всеки втори реве като магаре че няма пари за хляб?

02.01 2016 в 14:39

Селянчета, кой ви показа пътя към София, селянчета?
Кой ви научи дъвка да дъвчете, селянчета?
Кой ви открехна Боро да пушите, селянчета?