Мъж заля бившата си приятелка с блажна боя (видео)

Гаврата е заснета от приятел на отмъстителя. Ревнивецът не съжалява за действията си

Ивайло Анев 07 август 2014 в 09:52 54632 167

Нона Славова може да ослепее, а Петър Бакалски оправдава отмъщението си с лъжи и изневери, продължили 3 години

Млада жена е била залята с блажна боя от бившия си приятел и може да ослепее. 21-годишната Нона Славова прекарала няколко дни в Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Свети Георги” в Пловдив, тъй като получила първа степен изгаряния по лицето и ръцете.

Четири дни след кошмарния 24 юли Нона се бори за живота си в клиниката. Не трябва да се излага на слънчева светлина, защото зрението ѝ е засегнато. 

„Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили и то с ексцесии, скандали, побоища и прочее”, разказа Нона пред Нова тв. След като се срещат с Петър, двамата сядат на пейка, за да поговорят. Разговорът е приятелски, за да подлъже жертвата. Минути след това пристигат приятелите на Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата. Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефон.

„В момента на случващото се Петър се изправи, както седеше кротко до мен и почна да ме маже по лицето с ръка”, допълва момичето. Налага се Нона веднага да бъде приета в болница.

"Това е органична боя, която е на основата на терпавтин и химически съединения, която е недишаща и в толкова голямо количество, в близките 24 часа аз съм пътник при всякакви положения. В момента зрението ми е още замъглено, имам светлобоязън, имам алергии по цялото тяло, главата ми е цялата на рани. Кожата на лицето, а и тялото ми се е обелила два –три пъти... Имала съм късмет, че приятелите ми бяха наблизо“", допълва тя.

Извършителят Петър Бакалски разказва, че връзката им отдавна куцала, но чашата преляла, когато видял в интернет клипове, в които тя му изневерявала.

„В деня, в който аз разбрах цялата истина, не исках да го повярвам, докато не видях всички клипчета с дати, с час, където са се снимали двамата докато са правили секс и т.н. Това беше нещото, което ме пречупи душевно”, казва Бакалски. Версиите на двамата за връзката им обаче доста се различават.

Две седмици след стореното Петър не съжалява за действията си. Дори казва, че постъпил отговорно, защото се постарал да не засегне очите на момичето.

Реакция на полицията последвала десет дни след случилото се. Това, което признават разследващите е, че конкретният случай - заливане с боя, е прецедент.

От полицията и прокуратурата в Пловдив за момента не съобщават на какъв етап е разследването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!