Втората световна война в цветове по Viasat History

OFFNews Последна промяна на 03 февруари 2019 в 00:06 2524 1

Снимка IMG

Кадри от най-драматичните моменти от Втората световна война са възстановени с цвят и висока резолюция специално за историческата документална поредица "Втората световна война в цветове", която започва на 4-ти февруари в 21:00 по Viasat History.

С помощта на последните технически похвати за възстановка и оцветяване, сега можете да видите цялата история на Втората световна война както никога преди. По време на създаването на поредицата, всички военни и цивилни цветове са прецизно проверени за историческа достоверност и кадрите са напълно възстановени с най-високото качество оцветяване до момента.

Вниманието към детайла - ръка за ръка с последните разкрития за войната и намирането на нов архивен материал, позволява на завладяващата поредица да добави допълнително измерение към нашия поглед към най-големия световен конфликт.

Oтново по Viasat History от 4-ти февруари, в 21:55, можете да проследите и премиерата на "Машините на войната".

От началото на двадесети век до наши дни войната е била напълно трансформирана посредством механизация и индустриализация. Начините, използвани да се разрешат конфликтите, са направили изкуството на войната по-технологично, по-скъпо и по-опустошително откогато и да било. 

Механизацията на войната изисква бърз растеж на оръжейните фабрики, които се състезават да създадат по-големи, по-бързи и по-смъртоносни оръжия.

"Машините на войната" изследва технологичния напредък и нововъведения във войната в шест епизода. Използвайки комбинация от архивни и съвременни кадри, всеки епизод разглежда историческия контекст на инженерните постижения, свързани с производството на военни технологии, а интервюта с експерти ни водят през историята на машините от възникването на идеята за тях до финалните етапи на производството им. Поредицата ще се опита да обясни какви проблеми се е опитвало да разреши развитието на машините, били ли са успешни и какъв е отпечатъкът, който са оставили във военното дело.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8686

1

Emil Kasamakov

03.02 2019 в 09:46

"С помощта на последните технически похвати за възстановка и оцветяване, сега можете да видите цялата история на Втората световна война както никога преди."

Е, как "никога преди", като тази серия излезе преди 10 години? Съответно тези "последни похвати" не са много последни. :)