Водата спира за 12 часа в цял квартал на София

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2020 в 06:32 1587 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове в кв. „Димитър Миленков“ №40 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на кв. „Димитър Миленков“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калдъръмче“ във вилна зона „Приплат“ на с. Владая налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на вилната зона.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X