Водата спира в Гео Милев, Лозенец и Дружба

OFFNews 01 юли 2021 в 01:00 2023 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водата в някои столични райони днес, 1 юли.

Във връзка със строително-монтажни работи в ж.к. „Зона Б-5“ водата ще бъде спряна от полунощ до 2 ч сутринта между ул. „Опълченска“, бул. „Тодор Александров“, бул. „инж. Иван Иванов“, ул. „Партений Нишавски“ и бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“; ул. „Българска морава“ и ул. „Камен Андреев“, бл. 18.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището между бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Осогово“.

Строително-монтажни работи налагат спиране на водата и в ж.к. "Гео Милев" от 9:30 до 21:30 ч на:

- ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ от ул. „Симеонов век“ до ул. „Елисавета Багряна“;

- ул. „Елисавета Багряна“- бл. 238, 56-та Детска ясла „Калина“;

- ул. „Постоянство“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Лидице“;

- ул. „Николай Коперник“ от ул. „Постоянство“ до бул. „Шипченски проход“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището между ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ и ул. „Елисавета Багряна“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водата от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Света гора“ № 17. 

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на същия адрес.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водата от 10 до 16 часа на: ул. „Кап. Димитър Списаревски“ - от ул. 5048 до ул. „Илия Бешков“, и в района между ул. „Хайделберг“, ул. „Амстердам“ и ул. „Илия Бешков“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. "Амстердам" срещу бл. 166.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков