Водата спира в части от центъра, Лозенец, Младост и Витоша

OFFNews Последна промяна на 18 февруари 2020 в 05:27 1309 0

Снимка Александра Маркарян

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Шейново“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Сан Стефано“ от ул. „Шипка“ до ул. „Шейново“ , ул. „Шейново“ от ул. „Васил Априлов“ до ул. „Мургаш“, ул. „Васил Априлов“ от ул. „Шипка“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Мургаш“ от ул. „Шейново“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 524 в жк. „Младост“ 1А налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бл. 524, бл. 525 вх. 1,2,3. 

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Чавдар Мутафов“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Чавдар Мутафов“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Екатерина Ненчева“, ул. „Тодор Чипев“, ул. „Лиляна Паница“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Лозенец“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Капитан Андреев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Криволак“ и ул. „Бисер“ от ул. „Лозенец“ до ул. „Криволак“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови