Quantcast

Водата спира в части от Стрелбище и столичния център

OFFNews Последна промяна на 06 март 2020 в 06:22 1070 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Мила родина“ в жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Йордан Йовков“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Мила родина“, ул. „Мила родина“ от ул. „Енос“ до бул. „България“, бул. „България“ №9, №11, №13. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на ул. „6-ти септември“ от ул. „Славянска“ до ул. „Иван Вазов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !