Водата спира в части от столичния център

OFFNews Последна промяна на 11 февруари 2020 в 05:51 862 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Пиротска“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Пиротска“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Константин Величков“, ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“, ул. „Царибродска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Позитано“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Позитано“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Антим I“, ул. „Марко Балабанов“ от ул. „Позитано“ до ул. „Три уши“ и ул. „Антим I“ от ул. „Отец Паисий“ до болница „Сердика“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Кънчев“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Уилям Гладстон“, ул. „Неофит Рилски“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Георги С. Раковски“ и ул. „Парчевич“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Неофит Рилски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.