Quantcast

Водата спира в части от пет столични района

OFFNews Последна промяна на 09 април 2019 в 05:55 1599 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Галичица“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на ул. „Якубица“ от ул. „Кораб планина“ до бул. „Джеймс Баучър“.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Васил Левски“ в с. Яна налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Васил Левски“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора“ в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на yл. „Борова гора“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлоги Тодоров“ в с. Локорско налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 ч.в района на ул. „Кирил Банов“, ул. „Евлоги Тодоров“, ул. „Георги Зозов“, ул. „Илия Манов“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“ във вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на ул. „Клен“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !