Водата спира в части от Манастирски ливади, Лозенец и Банкя

OFFNews Последна промяна на 10 март 2020 в 05:38 1385 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до № 51-53, магазин „Лидл“ на ул. „Тодор Каблешков“.

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Арх. Йордан Миланов“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. „Арх. Йордан Миланов“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Иванянско шосе“ в кв. „Изгрев“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Иванянско шосе“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „София“.
ул. „Стефан Стамболов“ от ЖП прелез до завод за Минерална вода-Банкя и вилна зона „Бели брег“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ловджийска“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа ул. „Родината“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Татарски път“ и ул. „Ловджийска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови