Водата спира в част от Манастирски ливади и Световрачене

OFFNews Последна промяна на 25 февруари 2020 в 06:07 1004 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Георги Наджаков“ в кв. „Манастирски ливади - изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Акад. Георги Наджаков“ , ул. 409, ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. 409. 

Поради монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Тутев“ в кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Тодор Джебаров“ , ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“, ул. 418. 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Миладин Цветков“ в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Софийска“ от ул. „Синчец“ до ул. „Чавдар войвода“, ул. „Миладин Цветков“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови