Водата спира на три места в София днес

OFFNews Последна промяна на 21 декември 2018 в 05:40 1747 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на водомерен възел на бул. „Александър Малинов“ в ж.к. „Младост“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на бул. „Александър Малинов“ №79,№79А, №79Б, №79Г.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“ в ж.к. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа по ул. „Козлодуй“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Свищов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драгоман“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. „Драгоман“ от ул. „Бойчо Огнянов“ до ул. „Иван Радоев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови