Quantcast

Водата спира на 6 места в София

OFFNews Последна промяна на 02 май 2019 в 06:18 2370 0

Снимка Александра Маркарян

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа в района на с. Железница.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Широки път“ във вилна зона „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Пейова бука“, ул. „Райчова дупка“, ул. „Орлово блато“, ул. „Зелени връх“, ул. „Трилистник“, по ул. „Широки път“ от ул. „Пейова бука“ до ул. „Трилистник“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Сакар планина“ в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Сакар планина“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ридо“ в кв. „Челопечене“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Ридо“ от №1 до №18. 

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Просвета“ в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Просвета“ от ул. „Бреза“ до ул. „Пролет“.

Поради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Буйновско ждрело“ в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Буйновско ждрело“ УПИ 1-175 кв. 10

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !