Водата спира на 5 места в София днес

OFFNews Последна промяна на 06 февруари 2019 в 05:40 905 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран до бл. 305 в жк. „Дружба“ 2 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бл. 309, бл. 310Б, бл. 311, бл. 311А, бл. 312. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Стефан Караджа“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген. Гурко“. 

Пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гергьовче“ в кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ненко Балкански“, ул. „Гергьовче“, ул. „Крушева градина“. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Новачки“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на ул. „Календерска“ от ул. "Поп Георги Величков" до ул. "Новачки", ул. "Новачки" от бул. "Лазар Михайлов" до ул. "Логачка".

Заради монтаж на спирателен кран ул. „Ст. Л. Костов“ в Промишлена зона „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Ст. Л. Костов“, бензиностанция „Петрол“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.