Водата спира на 4 места в София заради ремонти

OFFNews 11 юли 2019 в 06:20 4444 0

Няколко столични района ще останат без водоподаване днес заради планирани ремонти, предупреди "Софийска вода".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Княгиня Мария Луиза“ в ж. к. „Банишора“, водата ще бъде спряна от 9 до 21 ч. на бул. „Княгиня Мария Луиза“ - от Централна железопътна гара-София до надлез „Надежда“ (северната страна).

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред Транспортна болница на бул. "Княгиня Мария Луиза".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миньорска“ в с. Яна, водата ще бъде спряна на от 9 до 16 ч. на ул. "Васил Левски", ул. Юрий Гатарин", ул. "Миньорска" и ул. "Стефан Стамболов".

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред 116 Основно училище.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ в кв. „Малинова долина“, се налага спиране на водата от 9 до 17 часа на бул. „Св. Климент Охридски“ - от №26 до №72 и от №59В до №61К.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на бул. „Св. Климент Охридски“ №48А.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гълъбец“ в с. Бусманци, се налага спиране на водата от 9 до 14 часа на ъгъла на ул. „Гълъбец“ и ул. „Вучко Игнатов – Даскала“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Гълъбец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови