Водата спира днес в Долни Богров, Кремиковци и още няколко места в София

OFFNews 12 ноември 2019 в 06:26 1813 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Ремонт на водопроводно съоръжение в кв. „Кремиковци“ налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Желява, с. Яна.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 16 -та в Долни Богров налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на с. Долни Богров. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ във вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на ул. „Стар лозенски път“, бул. „Цариградско шосе“ от № 164 до № 268 и бул. „Цариградско шосе“ от № 361 до № 433 и „Институт по генетика на растенията“ на ул. „Околовръстен път“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови