Водата спира днес по улици около Александровска и още четири квартала

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2019 в 05:50 1079 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Славков“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Орфано“, ул. „Порто Лагос“, ул. „Адриана Будевска“ и ул. „Никола Славков“ №37. 

Монтаж на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод нна ул. „Севастократор Калоян“ в кв. „Бояна“  налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Байкал“ до пл. „Сборище“, ул. „Орешарска“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“, ул. „Белите брези“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Суходолски път“ в кв. „Филиповци“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Суходолски път“ по ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Георги Стоянов“ и ул. „Погледец“. 

Строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“ в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Околовръстен път“ от №43 до №47

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бъдеще“ в кв. „Кумарица“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Бъдеще“ от ул. „Заводско шосе“ до ул. „Първа шопска дивизия“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови