Водата ще спре в части от 7 столични района днес

OFFNews 04 април 2019 в 06:04 1981 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Марагидик“ в жк. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Острец“ до ул. „Бричебор“, ул. „Слава“, ул. „Петър Богдан“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Кобилино бранище“, ул. „Рибарица“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Петър Богдан“  и ул. „Марагидик“ от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Петър Богдан“. 

Заради подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Рибен буквар“ до бул. „Вардар“, ул. „Методи Патчев“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Хъшове“ , бул. „Вардар“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Възкресение“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Станислав Доспевски“ в жк. „Левски“ В налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. 575, по ул. „Станислав Доспевски“ от ул. „Летоструй“ до ул. 575. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Александър Суворов“ в жк. „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Ген. Александър Суворов“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „Преки път“ от ул. „Ген. Александър Суворов“ до ул. „Симеон Радев“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Могила“, ул. „Св. Спас“ и ул. „Васил Левски“. 

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“ в жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Калофер“ от ул. „Охрид“ до бул. „Сливница“, ул. „Козлодуй“ от ул. „Калофер“ до ул. „Карлово“. 

Без вода във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 335 в жк. „Люлин“ 1, ще бъдат от 09:00 до 18:00 часа на ул. 335, ул. 337. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews