Quantcast

Вода няма да има в част от Дианабад днес

OFFNews Последна промяна на 23 октомври 2019 в 05:40 875 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от „Дианабад“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Габровски“ в жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Св. Пимен Зографски“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Русаля“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Св. Пимен Зографски“ бл. 59.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !