Вода няма да има на 6 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 14 февруари 2019 в 05:31 997 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Ген. Казмир Ернрот“ в жк. „Люлин“ 9 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на бл. 954, бл. 955, търговски обекти, автосервиз зад бл. 912.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зелено дърво“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на ул. „Зелено дърво“ и ул. „Малуша“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Люлинско поточе“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“, ул. „Буен поток“.

Поради подмяна на спирателни кранове на ул. „Момина сълза“ в кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „3-ти март“, ул. „Овчо поле“ в участъка от ул. „3-ти март“ до ул. „Траян Танев“, ул. „Люлинска“ от ул. „Овчо поле“ до ул. „Бъдеще“ и ул. „Момина сълза“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Траян Танев“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Иван Колев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Никола Крушкин-Чолака“, ул. „Ивайло Петров“, ул. „Йосиф Брадати“, ул. „Никола Крушкин-Чолака“ от №10 до №16, ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Димитър Манчев“ до ул. „Проф. Марин Големинов“, ул. „Иван Колев“ от №40 до №46.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Рудината“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:45 ч. на ул. „Свети Спас“ и ул. „Рудината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови