Вижте коя е най-пазената тайна за кафето в България

OFFNews 25 март 2016 в 11:10 13920 6

cafe

Денят се познава по сутринта. Тази неделя сутрин ще бъде малко по-различна от миналата. На 27 март 2016 г. в 3:00 ч. преместваме стрелките на часовника с 1 час напред. Първото нещо, което идва на ум, разбира се е, че ще проспиш един час повече.

Този един час може да коства някои от любимите занимания – по-дългата неделна разходка с кучето, приготвянето на две от най-вкусните 30-минутни рецепти на Джейми Оливър за обяд или още по-зле - фитнеса и книгата. За да имаш обаче енергия и тонус ти трябва не само сън, но и хубава чаша кафе, а може би две чаши?!

Без значение как обичаш да приготвяш кафето си – с кафе машина, кафеварка или на джезве, качеството на напитката се познава по аромата, плътността и каймака. Българската компания Bianchi Coffee е една от най-добре пазените тайни в кафе индустрията у нас, която е разработила продукти за всеки вкус. Фабриката, която се намира в София, е с капацитет 2 тона на час и разполага с високотехнологично оборудване, отговарящо на най-високите изисквания и стандарти за постоянен вкус и качество. Контролът на производствения процес се осъществява от специализирани технолози в собствена лаборатория.

Скъпата и ароматна съставка в доброто кафе е арабиката. Тя има леко кисел вкус и добавя онази неповторима шоколадова нотка на всяка глътка. В повечето продукти на Bianchi арабиката е от 20% до 100% и основно е от Централна и Южна Америка, където се отглежда и бере най-ароматната арабика в света. От март 2016 г. богатото портфолио на българския производител се допълва и от серията Bianchi Origins.

Bianchi Costa Rica ви пренася в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка. В екзотичния регион на Tarrazú – Cartago, West Valley, на над 1200 м. надморска височина, се черпи само най-добрата арабика.

За да се насладите на 100% арабика вкус, суровините за Bianchi Colombia, се берат в региони като Калдас, Толима и Вайе, на над 1000 м. надморска височина. От богатите почви на земята, която познава както Тихия океан, така и Карибско море, Bianchi Origins черпи кафе с особено завидно качество.

Bianchi Ethiopia е 100% био арабика от региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м. надморска височина. Това е напълно естествено и екологично чисто кафе с ненадминато качество.

По-силно и тонизиращо или с богат аромат и вкус – всеки има своите предпочитания. Затова на всяка опаковка кафе Bianchi отчетливо е изписано съотношението между робуста и арабика.

Партньорска публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!