Веселин Маринов откри учебната година в Първа английска гимназия в София

Александра Маркарян Последна промяна на 15 септември 2014 в 15:15 10510 5

Откриването на учебната година в СОУ

Снимка Стоян Стоянов/Булфото

Откриването на учебната година в СОУ "Христо Ботев" във Враца

Близкият до сърцата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов певец Веселин Маринов откри учебната година в едно от емблематичните български училища - Първа английска езикова гимназия в София.

Несмущавана от участието на ангажирания и за текущата предизборна кампания на ГЕРБ певец в училищно тържество, служебната министърка на образованието доц. Румяна Коларова се наслади на изпълнението му на песента "За теб, България" и останалата част от програмата, която включваше народни танци и художествена гимнастика. Коларова остана от началото до края на тържеството в Първа английска, където е завършила средното си образование.

В пълния с родители и ученици двор на училището в центъра на столицата, където се помещават Първа английска и основното 112-о училище, можеха да се чуят диалекти от най-различни части на България и да се видят момиченца в тоалети, по-подходящи за дами в нощен клуб.

Отвън, до оградата, се тълпяха най-нетърпеливите да изпушат по цигара тийнейджъри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.09 2014 в 07:34

тъпите милиционери са фенове на най-тъпия естраден изпълнител - каква изненада !

15.09 2014 в 18:30

Предпочитам бежанци от Сомалия.

15.09 2014 в 18:21

'Mожеха да се чуят диалекти от най-различни части на България' - и на това какво му е негативното? Вестниците уж служат за съобщаване на новини (факти). В тази статия определено се вижда личното мнение на журналиста. Винаги всичко трябва да е по-пикантно. Все трябва да има нещо негативно. Каква връзка имат ГЕРБ с новината? Винаги трябва да споменете малко имена на политици за цвят. Освен това, за да е по-интересно, трябва да се отплеснете от темата и да преувеличите тук-таме и информацията за учениците. Това са тийнейджъри и има хора всякакви, но въпреки това е много важно да се фокусирате върху точно тези, които са били неподходящо облечени и тези, които са се правили да 'яки' пушейки извън двора. 'Тълпи' ... Дрън-дрън... Невероятно подбрани думи - важното е да се привлече вниманието. Откриване на учебна година, песни, танци... нее, това не е достатачно положително, за да си остане положително.

15.09 2014 в 16:06

За радост на бабите на ученичките или за радост на министърката :D

15.09 2014 в 15:59

оффф, припотих се :)