Quantcast

Василев иска избор на съдиите по делото за КТБ пред посланиците от ЕС и президента

ОFFNews Последна промяна на 30 януари 2015 в 18:50 4323 3

Цветан Василев.

"Бромак" ЕООД, собственост на Цветан Василев, изпрати молба до председателя на Върховния административен съд Георги Колев, в която иска публичен случаен избор на съдиите по делото за отнемане на лиценза на КТБ.

Целта, според "Бромак", е да няма никакви съмнения в "обществото и евроатлантическите стратегически партньори" на България в случайността и прозрачността на избора на съдията-докладчик и съдиите от петчленния състав на ВАС, които ще гледат делото на КТБ.

"По този начин ще покажете на българското общество, на държавите от ЕС и на ЕК, че българското правораздаване е открито, прозрачно, както и че реформата на съдебната система е в реален ход, а не е само имитация и на думи", се посочва в писмото.

Копие от него е изпратено до президента на България, председателя на НС, омбудсмана, членовете на ВСС, Сотир Цацаров, министъра на правосъдието и медиите. 

То призовава всички, до които е адресирано, плюс посланиците на държавите-членки на ЕС у нас, да присъстват на избора.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.01 2015 в 20:37

"разсети" Съмнения?

Ахахахахаха,РАЗСЕТИ?!?!?
Не било разсеяни ами РАЗСЕТИ?!?!

Буахахахах, ебахти журналистите неуки,ебати чудото, тва да не са картофи че да бъдат разсети бе?

А по въпроса: това с наглата кражба на КТБ от страна на Сфинята и покровителите му пред очите на целия свят беше поредното доказателство че колкото по-скоро емигрират нормалните хора,толкова по-добре.

Тва не е държава, тва е помийна яма.

30.01 2015 в 20:05

На бас, че няма да го допуснат. Рисковано е за мафията. Много неща ще лъснат. Нищо, делата започнаха. Ако КПМГ бяха гузни, никога централата им нямаше да се съгласи да водят дело. Стискам им палци. Вложителите ще бъдат веднага след тях.

30.01 2015 в 19:28

И това по кой закон.
Върни се в България и искай, може и да ти се даде.