В центъра на София и Суходол без вода днес

Александра Маркарян 08 юли 2020 в 06:04 1478 0

Снимка pixabay.com

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 8 юли.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Бузлуджа“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 ч по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Доспат“ до бул. „Ген. Скобелев“. Ако работите продължат над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на ъгъла на улиците „Цар Петър“ и „Бузлуджа“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Павел Младенов“ кв. „Суходол“ водата ще бъде спряна от 9 до 16 часа на ул. „Павел Младенов“ и ул. „Дъб“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Павел Младенов“ №12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови